Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

⚖️ Almanya Forum – Hukuki, Kariyer ve Göç Danışmanlık Hizmeti

Hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetleri yalnızca yetkili hukukçular tarafından sunulmaktadır. Almanya Forum bir bilgi ve iletişim platformudur; sunulan hizmetin niteliğine göre ilgili uzman veya yetkili kişiyle iletişime geçmeniz gerekir. 📞 WhatsApp: +49 1575 7204609

Çalışma Vizesi 45 yaş üstü maaş kriteri sorunu.

C

cello101

Yeni Kullanıcı
Kullanıcı
Merhaba, 48 yaşındayım turizm işletmeciliĝi lisans mezunuyum. Daha önce Almanyada 1995-1998 arası bulundum ve 1 yıl yasal çalıştım 1 yıl işsizlik maaşı aldım emekli primim yattı. Türkiyede 2750 gün emekli primim var. 45 yaş üstü maaş kriteri sorununu çözmemde daha önce Almanyada emekli primimin yatmış olması ve Türkiyede primim bulunması faydalı olur mu? Yada bu maaş kriteri engelini aşmak için nasıl bir çözüm ürete bilirim. Ne yeterli maaş veren bir iş bula biliyorum ne de AB mavi kart için yeterli maaş veren bir iş bula biliyorum. Hiç bir işveren bu kadar maaşı vermeye yanaşmıyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, 48 yaşındayım turizm işletmeciliĝi lisans mezunuyum. Daha önce Almanyada 1995-1998 arası bulundum ve 1 yıl yasal çalıştım 1 yıl işsizlik maaşı aldım emekli primim yattı. Türkiyede 2750 gün emekli primim var. 45 yaş üstü maaş kriteri sorununu çözmemde daha önce Almanyada emekli primimin yatmış olması ve Türkiyede primim bulunması faydalı olur mu? Yada bu maaş kriteri engelini aşmak için nasıl bir çözüm ürete bilirim. Ne yeterli maaş veren bir iş bula biliyorum ne de AB mavi kart için yeterli maaş veren bir iş bula biliyorum. Hiç bir işveren bu kadar maaşı vermeye yanaşmıyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Almanyadaki geçmiş emeklilik primleriniz ile Türkiyedeki 2750 günlük priminiz 45 yaş üstü maaş şartı kapsamında yeterli yaşlılık güvencesi değerlendirmesinde faydalı olabilir ancak şartı otomatik olarak kaldırmaz bu nedenle düşük maaşlı nitelikli bir iş üzerinden ilgili istisnanın uygulanması için dosyanızın Ausländerbehörde tarafından değerlendirilmesi gerekir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri