Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler İgmg Landshut Milli Görüş başkanın torunu gayri meşru olması kalması İslam'a göre nasıl doğru olur?

B

babayorgun

Kullanıcı
Kullanıcı
Igmg Milli Görüşe sesleniyorum. Bu benim evladım ve gayrimeşru damgası yedi.Sizler diyorsunuz ki, bu çocuğa sahte baba atanması çocuğun psikolojisi için daha hayırlı.Bu sapkın düşüncede olan hangi dine inanıyor merak ediyorum.Sizler gurbetçi çocuklara ne öğreniyorsunuz?Birileri gidecek Landshut Şube başkanı Ahmet Arda ile konuşacak ve bu işi çözecek.Bu çocuk biyolojik babasını bilmek zorunda. Aksini iddia eden kafirdir , münafıktır, şeytandır, din düşmanıdır ve Allah bu tarz insanlara lanet etmiş.Ben dediğimde bana Alman yasaları böyle diyor. Madem ki Alman konunları İslam'a uygunsa neden cami açıyorsun ? Neden Müslümanım diyorsun. Kendinize gelin. Ey igmg milli görüş . Açın Kuranı ve hadisi okuyun . Vallahi billahi düşünceniz yanlış. Ahmet Arda ile buluşup teşkilat yıpranmasın diye konuşacaksın. Fazla bir şey istemiyorum . Çocuğuma sahip çıkınca bana psikolojin bozuk diyorlar. Her cübbe ve sarık giyen alım olmaz.Yani eşeğe sarık cübbe giydirsek alım mi olacak ? Ben çocuğum gayrimeşru olmasın diye din düşmanlığı mı yapiyorum. Ben insan gibi sizden rica ediyorum. Babanız size bu çocuğum gayri meşru değil dese psikolojisi bozuk İslam düşmanı mı oluyor ? 3 yıldır başkanın kızı DNA testinden kaçıyor. Bana bekarım dedi çocuk yaptı , sonra çocuğu kocasına kakaladı, çocuğa önce kocasını sonra yeni sevgilisini baba diye kakaladı, DNA dan sonra Landshut mahkemesinde , başka erkeklerle olmamı kocam istedi dedi. Sonra çıktı hasene TV canlı yayında kuran İslam bağış diye halka vaaz verdi ve hala sponsor firma. Millete karşı dürüst olun.. Bir kaç ilahi ve sufi müzikle müslüman olunmaz . Bir tane iftira yok. Landshut Bölge başkanı izin versin ben mahkeme belgeleri ve hepsini yayınlim. Milli Görüß rezil olmuş bunların umrunda değil . Rica şu : Ya bunlar bu işi çözsün ya da bunları teşkilattan attın gitsin Yeter ya
IMG_20260807_153428.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri