Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler İşte bu yüzden her camide namaz kılınmaz - igmg Landshut Milli Görüş skandalı

B

babayorgun

Kullanıcı
Kullanıcı
.Işte bu yüzden igmg Milli Görüş camilerinde namaz kılınmaz. Nedenlerini açıklıyorum. Bu ikisi çocuğum ve annesi Landshut Milli Görüş başkanın Ahmet A. nın kızı ve annesi aynı zamanda teşkilatta sponsor.Çocuğum da başkanın torunu. Ben Milli Görüşte başta Kemal Ergün olmak üzere teşkilatta herkese belgeleri ile yazdım. Bazıları bana dediler ki,. Sen o çocuğu unut annesinin yeni sevgilisini babası bilsin ve çocuk için daha iyi dediler.Kuran ve hadise göre çocuğun soyunu değiştirdikleri için Allah bunlara lanet etmiş ve cennete girmeleri yasaklamış( cennete girme sadece kâfire yasak) Ve dinen bunların arkasında namaz kılınmaz.İşte bu yüzden igmg milli görüş camilerinde namaz kılınmaz. Çünkü mekruhtur. Olayın sosyal tarafında bakalım. Düşündükçe kafayı yiyorum.Çocugum kız ve annesinin sevgilisini öz babası biliyor ve bu şahısla hasım olduk . Bu çocuk 14 veya 15 yaşında geldi . Bu herif çocuğumun saçını okşayacak ve belki kötü niyet ama çocuğum onu babasi bildiği için anlamayacak. Bakın oğlum ve kızım birbirini tanımıyorlar ve ya ilerde düşünmek bile istemiyorum. İşte bu yüzden igmg milli görüş camilerinde namaz kılınmaz. Benim suçum ne ? Bana bekarım dedi ve beni kakaladı.Benden çocuk yaptı ve çocuğu eşine kakaladı. Önce eşini, çocuğa baba diye kakaladı ve DNA testinden sonra ise yeni sevgilisini baba diye kakaladı.Kendi çocuğuna , kocasına acımayan ve utanması olmayan birileri sizden din adına bağış topluyorlar . Kim bilir zavallı gurbetçiye neler neler kakaladılar.Allah'tan korkmayan utanmayan sizden neden utansın ki ? Bunlar sizi dinle kandırıyorlar. Diyeceksiniz ki , bu olayın İgmg Milli Görüşle ilgisi ne ? Kardeş bak size belge bilgi her şey atıldı.Milli Görüş Spor kulubu mu? Milli Görüş magazin kulubu mu?Milli Görüste birileri bu olayın çözümü için adım atması gerekmez mi ?.Bu nasıl bir ahlaki çüküntü?Her şey para mı ? Her şey mal mı.? Her şey zenginlik mi? Ben çocuğumdan asla vazgeçmem ve milli görüşü kullanan bu münafıklarla mücadele etmeye devam edeceğim. Bir çocuğun soyunu değiştirenleri müslüman görmek İslam'a ihanettir. Bunlar kuran bilmez ve halka kuran derler .Ayet desen anlamaz hadis desen bilmez. Sadece camilerde para toplar ve bu paraları nasıl hiç ederi derdindeler. Elbette Milli Görüşte herkes aynı değil.Çok samimi Müslümanlar var .Allah onlardan razı olsun.Biz diyoruz ki ,gurbetçilerin gözyaşları ve emeği ile kurulan bu güzide kurumlar bazilarin oyuncağı olmasın.Kimse dinimizi kendi fantazileri için kullansın.Kendin çocuğuna ahlak öğretemeyenler sizin cocuklara ahlak dersi vermesin.Ya torunu gayrimeşru ve size hangi ahlakı öğretebilir ki ? Böyle din olmaz böyle cemaat olmaz.İslam.bu değil.Hee camide namaz kılınmaz .Her sarık.takan hoca olmaz.Her Kubbesi olan cami olmaz.Hamamların da kubbesi var cami mi ? Bir yerde hak.hukuk Allah korkusu yoksa orası ibadet yeri değil ticaret yeridir .Selamve dua ile.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1786189232791.jpg
    FB_IMG_1786189232791.jpg
    60.3 KB · Görüntüleme: 1
  • FB_IMG_1786174172240.jpg
    FB_IMG_1786174172240.jpg
    58.7 KB · Görüntüleme: 0

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri