Acı ama gerçek.Ben, Landshut Milli Görüş başkanın torunu olan Simay Karaman'ın öz babasıyım.Çocuğumun annesinin psikolojik problemleri var. Ama bu durumun dedesi tarafından düzeltilmesi lazımdı.Milli Görüş başkanın kızı bekar olduğunu söyledi ve ilişkimiz oldu .Bayan hamile kaldı .Sonra evli olduğunu öğrendim .Azize dedi ki,kocam bu çocuğun ondan olmadığını bilirse önce beni sonra çocuğu öldürür,deyince çocuğun nedenini korkudan açığa vurmadım.Azize bu çocuğu eşi Ümit K.a kakaladı.3 yaşına kadar çocukla görüşüyordum. Sonra Azize A. min başka bir sevgilisi daha ortaya çıktı ve çocukla fotolarını sosyal medyada gördüm.Azize ile tartıştım ve çocuğun kimliğini açığa çıkaracağım dedim.Bunun üzerine Landshut Milli Görüş başkanı babası Ahmet A. ya durumu bildirdim.Fazla şaşırmadı ve kızdı .Sonra abisi arası ve ağzını açarsan sana iftira atacağız diye beni tehdit etti.Bu arada başkanın kızı eşi ile ayrılma süreci devam ediyor .Azize ona sürekli tuzaklar kuruyor.6 ay sonra kocasına haber verildi ve çocuğun kendisinin olmadığı söylendi.Kocasi Ümit şok oldu ve bunu kabul etmek istemedi.Ama.kan gurubunun farklı olduğunu ona söylendi .Babalık reddi için dava açtı .Ama ona tuzak kurup hapse attılar ve bana da tuzak kurup ceza aldım.Bayanin sevgilisi defalarca beni çocuk üzerinden kışkırttı .Her hainlik bunlarda .Ama para toplama gelince öyle mübarek oluyorlar ki şeytan utanır .Yapılan DNA sonucu çocuğun babasını.n Ümit olmadığı belgelendi .Ama başkanın kızı dedi ki ,bu çocuğun baştan beri başkasından olduğunu kocam biliyordu ve bu yüzden nafaka devam etmeli .iki kuruş için eski eşine iftira attı.Şimdi bu çocuğa sahte baba atadılar ve hasmım olan kişi çocuğun başını okşayacak .ve çocuk onu öz babası ve o kişi ise bu çocuğu hasmının kızı olarak bile bile kim bilir ne kötülük yapacak.Bu durumu belgeleri ile başka Kemal Ergün olmak üzere hepsine attım.Ama hiç ilgilenmediller.Onlat sadece müminin cüzdanı ile ilgilenirler .Allah bu çocuğu zalim Milli Görüşün elinden kurtarsın