Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler Landshut Halkı İGMG Milli Görüş camisinde namaz kılmayı boykot ediyorlar . Nedeni burda namaz kılmak mekruh yani günah

babayorgun

Kullanıcı
Kullanıcı
Landshut İGMG Milli Görüş başkanın torununa sahte baba atamak istiyorlar.Bir çocuğun soyunu bilerek değiştiren kâfir olur .Yani İslamiyet'e göre çocuğun nesebini değiştirene Allah lanet etmiş ve ve ona cennete girmeyi yasaklamış ( Normalde İslam dininde kâfire cennet yasak ) Bir çocuğun soyunu değiştirenin arkasında namaz kılınmaz.Yani mekruh .Bu yüzden kimse namazını riske atmak istemiyor . Landshut igmg merkez camisinde gençler için bir sürü derslik var ve külliye gibi.Ama başkanın torunu hala gayri meşru ve Landshut halkı diyor ki , böyle dehşet bir rezalet yaşayan ve çocuğuna ahlak öğretmeyen bir din adamı çocuğumuza ne verebilir. Bu başkanın kızı bekarım diyerek Türkiye'de Adnan A. İsminde birinden çocuk yaptı ve sonra bunu kocası Ümit K. kakaladı.Dna sonucunda bu çocuğun babasının Ümit K. olmadığı ortaya çıktı.Sonra başkanın kızı mahkemede dedi ki ,başkasından çocuk yapmamı kocam istedi ve en baştan bunun onun çocuğu olmadığını biliyordu ve çocuk için eski eşinin nafaka ödemesi gerekir.Sonra hakim.bu istedi red etti.Şimdi çocuğun biyolojik babası ortaya çıktı ve isyan ediyor . İşte biyolojik babadan ibretlik savunma.Bayan kızıma sahte baba kakalanmasını red ediyorum ve gerekirse bütün İslam dünyasını ayağa kaldıracağım.Kimse gutkerinden din uydurmasın diyor.Çocuğum.6 yaşında annesinin sevgilisini babası biliyor .Bu adam çocuğun başını okşayacak ve çocuk bunun farkında olmayacak .ve 15 yaşına gelince de saçını okşamaya devam edecek .Adam benle Haşim ve belki art niyetli olacak.Ben bunu kaldıramam.diyor.ve diyor ki Brezilya'da evli çift yıllar sonra kardeş oldukları ortaya çıktı .Benim başka çocuklarım var ve bu nasıl olacak.Bu rezalet ve sapkınlıktır .Ben bunu kaldıramam. Baba diyor ki, eğer igmg Milli Görüş başkanı ve yönetimi bu rezaleti destekler ve olaya sessiz kalırsa bu bayan ve babasından hiç bir farkları kalmaz .Ve bu olayı bir an önce çözmeleri lazım . Peki Landshut Milli Görüş başkanı ve kızı Milli Görüş davasının şerefini ve onurunu düşünüyorlar mi? Asla .Bakım çocuk diyen ve babalık davası açan varya ,Ya çocuğu onun üzerine yapmaları yada buna iftira davası açmaları lazım .Her ikisininde yapmıyorlar .Bu olay uzadıkça Milli Görüş itibarını kaybedecek ve cemaat dağılacak .Hiç kimse bunu kaldıramaz .

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1786168599863.jpg
    FB_IMG_1786168599863.jpg
    67.8 KB · Görüntüleme: 1

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri