Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler Landshut Igmg merkez camisinde namaz kılınır mı kılınmaz mı tartışması büyüyor

B

babayorgun

Kullanıcı
Kullanıcı
Igmg Landshut merkez cami başkanın torunu Kızım Simay'a zorla sahte baba kakalıyorlar. Bir çocuğun soyunu zorla değiştirene Allah lanet etmiş ve ona cennete girmeyi haram kılmış . Ve onun arkasında namaz kılmak dinen mekruhtur. Ben çocuğumun gayrimeşru damga yememesi için mücadele ediyorum. Bu yüzden 24 Ağustos 2023 yılında babalık davası açtım. Başıma gelmeyen kalmadı.Tehdit,hakaret, kumpas vb. Çocuğumun annesi (başkanın kızı ) bekarım dedi ve bu çocuğumuz oldu. Ve sonra dedi ki , babam Landshut igmg milli görüş başkanı . Biz halktan bağış topluyoruz ve bu olay duyulursa kimse bize para vermez ve bir kaç yıl bu konu gizli kalsın dedi ve sonra dedi ki aksi durumda eşim önce beni sonra çocuğu öldürür. Korktum okey dedim. Eşi şüphelendi ve ve babalık reddi davası açtı. Ama onunda başına gelmeyen kalmadı. Kumpas , tuzak , hakaret ve en sonunda hapis yattı. Boyle iğrenç bir dosya . En sonunda DNA yapıldı ve çocuğun onun olmadığı kanıtlandı. Sonra Landshut mahkemesinde bayan sırf iki kuruşluk nafaka için dedi ki , başka erkeklerden çocuk yapmamı kocam istedi ve hakim bu iftirayı red etti. La bu bayan (başkanın kızı çocuk ortaya çıkmasın diye Manisa'da yapmadığı muska kalamadı.Kınrısta Tüp bebek firmaları ile bu sanki tüp bebekmiş gibi irtibata geçti. O kadar şeyler var ki terbiyem müsaade etmiyor. La bu caminin başkanı kızımın dedesi . Sana bunu ben söyledim hatta eşim söyledi ve en baştan biliyordun ve neden kızının yalanlarına ortak oluyordun.Bayanın meğer benden ve kocasından başka sevgilisi vardı ve şimdide çocuğu onun üstüne yapacak ve çocuk ona baba diyor.Bir çocuğun nesebini degistirene Allah cenneti haram kıldı ve ona lanet etmiş ve dolayısıyla onun arkasında namaz kılmak mekruhtur.Bu yüzden bu camide namaz kılınmaz.Buraya cami demek mümkün değil.Bakin burda Avrupa Milli Görüş teşkilatını uyarıyorum.Bu zulme ortak olmayın .Bunun kabul edilmesi mümkün değil.Kemal.Ergun ve ekibi bu duruma el atmalı .Bu bayanı veya babasını dokunmaz kılan ne? Partiler skandallar sonucu milletvekili ve belediye başkanlarını ihraç ediyorlar.Bu bayanın elinde ne var ki bu kadar cesur davranıyor ve milli görüşü takmıyor.Normalde talebim çok basit.Çocuk.babasını bilsin hepsi bu.Bunun.Milli.Görüşe ne zararı olur ki ? Bunlar Landshut halkından utanmadan bağış topluyorlar . Landshut halkının gözleri kör mü? Mahkeme delilleri var okuma yazmanız yok mu ? Şeytandan daha büyük âlim var mı ? Bu konuda kuran ayetleri net: Allah ile aldatmak", dinin ve kutsal değerlerin çıkar, koltuk, baskı veya güç aracı olarak kullanılmasıdır. Bu kavram, Kur'an-ı Kerim'deki Lokman Suresi 33. ayet ve Fatır Suresi 5. ayet gibi ayetlerde geçen "Sakın aldatan sizi Allah ile aldatmasın" ihtarına dayanır. En bilinen tanımını ve incelemesini Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün Allah ile Aldatmak adlı eserinde bulmuştur.Kavramın Anlamı ve Amacı Din duygusunu sömürmek Siyasi veya maddi çıkar sağlamak Baskı ve egemenlik kurmak Saf halk inancını istismar etmek Kur'an'daki Yeri İnsanların dine olan derin saygısının kötüye kullanılmasına karşı bir uyarıdır.Gerçek dini değerlerin bireysel ve toplumsal çıkarlar için harcanmasını yasaklar.Aldatan kişinin inançsız veya çıkarcı bir yapıda olduğunu vurgular.
IMG_20260808_080034.jpg

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1786168599863.jpg
    FB_IMG_1786168599863.jpg
    67.8 KB · Görüntüleme: 1

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri