Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler Landshut Milli Görüş başkanın torununa sahte baba kakaladılar

B

babayorgun

Kullanıcı
Kullanıcı
İşte şok şok şok kanınız donacak . Böyle din olmaz .Landshut Milli Görüş başkanin torunu Simay benim öz kızım. Çocuk 6 yaşında ve buna sahte baba atamışlar ve çocuk onun sevgilisini babası biliyor . Ben bu durumu bu münafık sözde din adamlarına anlattım. Bu kâfirler bana diyorlar ki , Alman yasalarında bu normal ve bırak çocuk sahte babası ile mutlu olsun ve onun psikolojisi bozulmasın. Bu Ebu Cehil soyluları çocuğun soyunu değiştirmenin Kur'an'a ve İslam'a uygun olduğunu söylüyorlar . Ve çocuğun öz babasını bilmesini İslamiyet'e uygun olmadığını söylüyorlar . Bu kâfir oğlu kâfirler bu çocuğun gayri meşru kalmasını istiyorlar. Oysa Allah , bilerek soyunu değiştirene lanet etmiş ve ona cenneti yasaklamış . Allah kâfire cenneti yasaklar . Demek ki Allah katında bunlar kâfir. 3 yıldır babalık davam devam ediyor ve DNA testinden kaçıyorlar . Bekarım dedi beni kakaladı . Çocuğu kocasına kakaladı,. Önce çocuğa baba diye kocasını DNA testinden sonra sevgilisini baba diye kakaladı. Kocası babalık reddi davası açınca , bunun babası Ahmet A. Damadına dava açtı kızıma iftira atıyor diye DNA sonucunda çocuk onun çıkmayınca bu sefer , başka erkeklerle olmamı ve onlardan çocuk yapmamı kocam istedi dedi iki kuruş nafaka için . Bütün bu mahkeme kağıtları resmi belgeler bizde ve Avrupa İslam toplumu igmg bunu çok iyi biliyor. Bu rezalette rağmen bayan hasene bağış kampanyasında canlı yayında halka ahlak dersleri verip bağış istedi. Babası hala Landshut başkanı ve bayan hala sponsor ve başka görevde . Bunlar da gurbetçi çocuklara ahlak kuran edep öğretecekler . Ben hatamı söylüyorum ve cezasını çektim. Sadece çocuk beni bilsin diyorum. Hepsi bu Neden diyorum . Bu sahte baba bu çocuğun saçını okşayacak . Yarın çocuk 15 yaşına girecek . Bu adamı öz babası sanacak ve belki düşünmek bile istemiyorum. Benim aynı yasa yakın oğlum var ve bunlar birbirini tanımazlar . Brezilyada evli çift 20 yıl sonra kardeş oldukları ortaya çıktı. Ben burda igmg milli görüşü uyarıyorum. Ya bu Landshut başkanını görevden atın , ya da bu olayın bir parçası olursunuz. Yok gücünü kullanarak öyle yada böyle beni sustururlar. Allah bizi zalimlerden korusun ve ben bunu göze almışım . Ölüm hak. Umarim milli görüşün şerefli mensupları bu olaya el atar Selam ve dua ile
IMG_20260808_080034.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri